Over TSB

Tennisschool Bloemendal (TSB) is opgericht op 1 april 2005 door Gino Bloemendal(rechts).

Op 21 jarige leeftijd is de in Barneveld geboren Gino Bloemendal, na een gedegen KNLTB bondsopleiding, begonnen met het geven van tennislessen bij TV Ederveen en TV Stroe. Na 2 jaar is hij vertrokken naar de TV Randenbroek in Amersfoort, waar hij 4 jaren heeft gewerkt. Een uitdaging niet schuwend is hij vervolgens vertrokken naar de NTC Nijkerk. Gino heeft hier 7 jaar met plezier gewerkt en na goede resultaten geboekt te hebben, is hij gaan werken bij de TV Strokel te Harderwijk, waar hij 5½ jaar heeft gewerkt. Ook hier zijn tijdens zijn trainerschap goede resultaten geboekt.

Na meer dan 18 jaar vol enthousiasme werkzaam te zijn geweest bij diverse tennisverenigingen was de tijd rijp om de TSB op te starten.

VISIE
Gino is door de jaren heen met name door de laatste 3 clubs beïnvloed.
Sfeer en prestatie leven in de visie van Gino naast elkaar. Een visie die door de verenigingen waar Gino gewerkt heeft van harte werd en wordt toegejuicht. Met uitgebreide ervaring op het gebied van tennislessen van beginners tot categorie 1 spelers en geassisteerd door goed opgeleide tennisleraren hoopt de TSB van iedere vereniging een gezonde vereniging te maken, waar men graag komt en enthousiast de tennissport beleeft, waar attractief tennis wordt gespeeld op een zo hoog mogelijk competitie niveau.

De TSB biedt topkwaliteit èn clubtrainers die gaan voor sfeer en prestatie!

Een uitdaging die het proberen waard is!